Site icon olovka.info

ĐOKOVIĆ U FINALU Adria Tura Zadar

đoković ADRIA TUR ZADAR

Novak Đoković je izborio plasman u finale Adrija tura nakon što je savladao Bornu Ćorića sa 2:0, po setovima je bilo 4:1, 4:3 (7:1).

Novak je na start uspio da spasi brejk loptu. Puno bolje odigrao je srpski teniser protiv Ćorića nego u prvom duelu pa je onda napravio brejk.

Ćorić je u trećem gemu imao 0:15 i 15:30, ali je prvi igrač svijeta osvojio tri vezana poena i potvrdio brejk za 3:0. Hrvatski teniser je uspio da se ‘upiše’ i smanji na 3:1, ali je Srbin na svoj servis riješio sve dileme u prvom setu – 4:1.U drugom setu bolji otpor Ćorića. Hrvatski teniser je napravio brejk na startu a zatim poveo 2:0, ali se Đoković odmah vratio i uspio da izjednači na 2:2. U ključnim momentima Đoković je pokazao zašto je najbolji igrač svijeta. Smireno je odigrao u taj brejku i lagano ga dobio sa 7:1. Srpski teniser je dobio 10 od posljednjih 12 poena u finišu.

Bila je izvrsna borba i nadam se da je publika zadovoljna. Prva tri gema su bila odlična. Nekoliko poena je prevagnulo na moju stranu. Čestitke Borni na velikoj borbenosti u drugom setu- istakao je Đoković.

Ivo je bolji i u košarci i u tenisu

Novak Đoković je u toku dana objavio video u kojem je u šali izazvao Lebron Džejmsa na košarkaški meč 1 na 1. U priču se uključio i Ivo Karlović koji je jedan od rijetkih igrača koji ima pozitivan skor sa Đokovićem u tenisu.

Očito nisam bio bolji od njega ni u košarci ni u tenisu – uz osmijeh je prokomentarisao Đokovi ć u izjavi za Sportklub.

Darko Dragičević, srpskainfo.com

Exit mobile version