Site icon olovka.info

Dino Rađa i supruga Viktorija družili se s glumcima serije La Casa de Papel

dino rađa

Legenda hrvatske košarke Dino Rađa i supruga Viktorija otkrili su na društvenim mrežama kako su se u Španiji družili s glumačkom ekipom popularne Netflixove serije La Casa de Papel.

Dino i Viktorija bili su gosti na svečanom događaju organiziranom u povodu emitiranja posljednjeg dijela serije koja je osvojila svijet, a par je iskoristio priliku da se fotografiše s glavnim likovima Netflixovog hita.

“Sinoć smo tako posjetili Tokyo, Berlin, Helsinki, Marseille, Rio, Denver, Moscow, Bogottu, Stockholm, Lisabon… Kakvo putovanje. Vrlo cool gradovi. Pogotovo Tokyo”, napisala je Rađina supruga uz niz fotografija s glumcima.

“Najljubomornija sam ikad. Posebno na drugu sliku”, “Ma daaj”, “U životu nisam ljubomornija na nekog bila”, “Divno”, pisali su pratitelji u komentarima. Mnoge je iznenadilo i kako Rio, kojeg glumi španski glumac Anibal Cortes, izgleda na fotografiji s Dinom i Viktorijom.”Rio, dijete drago”, “A kako je mali”, “Rio mi više nije zgodan kad ga vidim kraj vas, ali zato Tokyo gori”, neki su od komentara. Inače, Dino i Viktorija su dugogodišnji prijatelji s glumcem Lukom Perošem koji u seriji igra Marseillea, jednog od pljačkaša, te ih je upravo on i pozvao na ovaj svečani događaj.

Podsjećamo, posljednji dio serije La Casa de Papel na Netflix stiže sutra.

Exit mobile version