Site icon olovka.info

Danas u Doboju cjelodnevni badminton spektakl IGRA SE SERTINI OPEN 2024!

SERTINI open

Danas je Doboj domaćin jednog od najvećih badminton događaja u regiji – Badminton Sertini Open 2024. Turnir počinje već u 8:00 i trajaće do 21:00h, obećavajući pun dan uzbudljivih mečeva i sportske strasti. Organizovan u prostorijama OŠ “Vuk Stefanović Karadžić”, ovaj turnir okuplja preko 80 igrača u šest kategorija, pokrivajući sve – od početnika do iskusnih takmičara.

Šest kategorija koje će biti na rasporedu su: početnici, mješoviti dubl, ženski dubl, muški dubl, ženski singl i muški singl. Sa četiri terena na raspolaganju, očekuje se da će se Doboj pretvoriti u centar badminton akcije, dok će gledaoci imati priliku da uživaju u izuzetnoj sportskoj vještini i borbi za pobjedu.

Ovo nije samo turnir, već i prilika da se zajednica okupi i podrži lokalne sportiste. OŠ “Vuk Stefanović Karadžić” je obezbijedila prostorije kako bi se osiguralo udobno okruženje za goste i igrače. Velika podrška škole dodaje poseban sjaj ovom događaju, dok se grad Doboj pokazuje kao domaćin koji cijeni i podržava sport i rekreativnu aktivnost.

Jedan od najuzbudljivijih aspekata ovog turnira je novčani fond i nagrade koje se dodjeljuju pobjednicima, ali i nagrade kroz tombole čija je ukupna vrijednost preko 5.000KM. Ovo nije samo takmičenje, već i prilika za takmičare da osvoje nešto više od titule – nagrade čine ovaj turnir još primamljivijim.

Sa takmičarima koji dolaze iz različitih gradova i država kao što su Banja Luka, Vinkovci, Đakovo, Prnjavor, Zavidovići i, naravno, Doboj, očekuje se da će atmosfera biti prepuna raznolikosti i rivalstva. Svi su dobrodošli da se pridruže ovom sportskom spektaklu i da učestvuju u jednom od najuzbudljivijih događaja u regionu.

Sertini Open 2024 predstavlja priliku za Doboj da pokaže svoju strast prema sportu, kao i da demonstrira gostoprimstvo i podršku prema svim učesnicima. Sa danom ispunjenim mečevima, uzbuđenjem i prijateljstvom, očekuje se da će ovaj turnir ostaviti dubok i pozitivan utisak na sve koji učestvuju i prisustvuju.

/Doboj caffe/

Exit mobile version