Site icon olovka.info

Da li će dobojska FK Sloga “napasti” Premijer ligu BiH? FOTO GALERIJA

U poslednje vrijeme dobojski FK Sloga privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala i javnosti uopšte zbog mnogo aktivnosti, kako na terenu, tako i van njega.

Miroslav Kršić, kao predsjednik kluba, predvodio je predsezonske aktivnosti kluba ovog ljeta. Mnogo se uradilo na infrastrukturi stadiona, za šefa stručnog štaba angažovan je Zoran Ćurguz, čovjek koji je proglašen za najboljeg trenera u Republici Srpskoj. Zatim su dovedeni mnogi novi igrači kao pojačanja, igraju se pripremne utakmice protiv jakih ekipa, a opšti utisak u dobojskoj javnosti je da će Sloga u sezoni koja slijedi “napasti” Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Imajući u vidu sve navedeno i to da klub u svojim aktivnostima ima podršku gradske uprave, a posebno gradonačelnika Borisa Jerinića, veoma je moguće da trenutna nagađanja u vezi Premijer lige postanu realnost naredene sezone.

U razgovoru na ovu temu sa Miroslavom Kršićem, predsjednikom FK Sloga, dobili smo i odgovor:

“Fudbalski klub Sloga uvijek teži da ostvari što bolji rezultat. U tom smislu se pripremamo i za sezonu koja je pred nama. Što se tiče Premijer lige, rano je još o takvim stvarima pričati jer treba mnogo toga da se složi za te, visoke ciljeve. Ako bi se ukazala takva prilika, zašto da ne?! Za sada smo fokusirani na rad koji će prvo doprinijeti da ostvarimo što bolje rezultate u Prvoj ligi Republike Srpske”, rekao je Miroslav Kršić.

Tekst i foto: Rade Šešlak

Exit mobile version