Site icon olovka.info

Ceca Ražnatović u vezi s osam godina mlađim dečkom

ceca i bogdan

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović (46), kako saznaje portal nova.rs, već neko vrijeme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda. Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedjelja druženja, njih dvoje su započeli romantičnu ljubavnu vezu.

“Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja sreli još par puta. Na samom početku njih dvoje su krili vezu, te su se kretali samo u najužem krugu prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju na javnim mestima, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga par je viđen i na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama…”,  otkriva izvor za portal Nova.rs koji je do detalja upućen u ljubavnu vezu Ražnatovićeve.

Foto: Promo

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Bogdan iza sebe ima brak. Razveden je skoro pet godina i ima ćerkicu Iskru.

Ovim povodom portal nova.rs kontaktirao je Cecu i tom prilikom naveli sve informacije koje posjeduju o njenom ljubavnom životu, na šta je ona odgovorila:

Foto: Promo

“Ne želim da komntarišem svoj privatni život. Doviđenja”,  kratko je izjavila Ceca.

(Nova.rs)

Exit mobile version