Site icon olovka.info

Brzom reakcijom policijskih službenika i građana spriječeno samoubistvo u Doboju

doboj pokušaj samoubistva skok sa mosta japanac

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, zajedno sa građanima licima inicijala D.S. i B.K, oba iz Doboja, spriječili su tridesetčetverogodišnjakinju iz Gračanice da izvrši samoubistvo skokom sa dobojskog mosta – tzv. „Japanac“ u rijeku Bosnu.

Naime, Policijskoj stanici Doboj 1, 28. 11. 2022, oko 16.20 časova, prijavljeno je da je u Doboju sa mosta – tzv. „Japanac“, nepoznata ženska osoba skočila u rijeku Bosnu.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj koji su zajedno sa građanima uočili nepoznatu žensku osobu, te istu bezbjedno izvukli iz vode.

S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećnosti, prevezena je vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u dobojsku bolnicu Sveti apostol Luka, gdje je zadržana na liječenju.

Na lice mjesta, osim policijskih službenika i Službe hitne pomoći, bili su upućeni i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version