Site icon olovka.info

Britni Spirs i Madona na pjevačicinom vjenčanju ponovile slavni poljubac iz 2003. FOTO/VIDEO

madona

Gotovo dvije decenije nakon njihovog kultnog poljupca na dodjeli MTV Video Music nagrada, Madona i Britni Spirs su ponovile potez koji je obilježio događaj iz 2003. godine.

Pjevačice koje su podijelile poljubac tokom nastupa na događaju 2003. godine, zajedno s Kristinom Agilerom – ponovile su potez u četvrtak na Spirsinom vjenčanju sa Samom Ašgarijem.

Naizgled snimljena tokom prijema, simpatična fotografija prikazuje dvojac – Spirs u kratkoj crvenoj mini haljini i Madonom kako nosi haljinu duginih boja.

Poljubac je podsjećao na trenutak kada su se dvije pop zvijezde poljubile na sceni na dodjeli MTV Video Music Awards 2003. godine.

Tokom nastupa, Madona se potom okrenula Kristini Agileri da poljubi i nju, ali njihov trenutak je samo nakratko uhvaćen, dok su se kamere okretale ka Džastinu Timberlejku, koji se upravo razišao od Spirs.

Madonin poljubac sa Spirs u početku je bio označen kao jedan od najšokantnijih trenutaka na TV-u uživo, a čini se da je samo zbližio pjevačice koje su godinama nakon toga ostale prijateljice.

Pored Madone, Selena Gomez, Dru Berimur, Maria Menounos, Paris Hilton, njen suprug Karter Reum i majka Keti Hilton bili su prisutni dok su Spirs i Ašgari izgovarali “sudbonosno da” nakon više od četiri godine zabavljanja.

Madona i Britni Spirs ponovile poljubac iz 2003.
Exit mobile version