Site icon olovka.info

Bred Pit ponovo pronašao sreću u ljubavi sa lijepom Ines de Ramon

Ines de Ramon

Holivudska zvijezda Bred Pit je, izgleda, ponovo pronašao sreću u ljubavi. Nakon što je nedavno potaknuo glasine o romansi s lijepom 29-godišnjakinjom Ines de Ramon, sada je poznato kako potencijalni par namjerava zajedno uploviti i u Novu godinu.

Ovu informaciju otkrio je izvor blizak paru za People, spomenuvši i kako dvojac provodi sve više vremena jedno s drugim te da si međusobno jako odgovaraju.

“Još uvijek nije ozbiljno, ali lijepo im je i zabavljaju se zajedno”, otkrio je izvor blizak de Ramon.

Pit i 30 godina mlađa Ines navodno su u vezi već nekoliko mjeseci, a upoznali su se preko zajedničkog društva.

Po prvi put su viđeni zajedno u javnosti krajem prošlog mjeseca kada su fotografisani na koncertu Bona u Los Anđelesu. Tada su im se pridružili i Sindi Croford, Rande Gerber i Šon Pen.

Na snimljenim fotografijama, dvojac je djelovao prisno, a u jednom trenutku Pit je spustio ruke na Inesina ramena.

Iako niti jedno niti drugo još uvijek nisu potvrdili svoju romansu, jasno je da među njima nešto postoji. Ranije ove sedmice, Ines se pridružila slavnom oskarovcu i na premijeri njegovog novog filma “Babylon”. Družeći se s ostatkom gostiju, Ines i Bred su tokom večeri razmjenjivali zagrljaje.

Novi film Breda Pita “Babylon”

Inače, de Ramon radi za brend Nakita Anita Ko, a nastoji svoju privatnost držati za sebe te su shodno tome i njeni profili na društvenim mrežama zaključani. Javnost ju je upoznala i kao suprugu zvijezde “Vampirskih dnevnika” Pola Veslija.

Par se rastao zajedničkom odlukom u septembru, nakon tri godine braka

U međuvremenu, Pit se 2019. zvanično razveo od Anđeline Džoli, a prethodno je bio u braku s Dženifer Aniston od 2000. do 2005. godine.

Exit mobile version