Site icon olovka.info

Bivši fudbaler Milana danas izgleda čudesno, nemoguće ga je prepoznati

hoze mari

Bivši fudbaler Milana Hoze Maria Romero, poznatiji kao Hoze Mari, danas izgleda neprepoznatljivo nakon dugogodišnjih treninga u teretani.

Hoze Mari rođen u Sevilji završio je karijeru 2013. godine igrajući za Herez u svojoj domovini. Nakon toga posvetio se bodibiildingu i kroz nekoliko godina razvio je čudesne mišiće.

Tokom karijere važio je za igrača skromne građe, ali je nakon razvoja u teretani došao do toga da ga je nemoguće prepoznati.

Na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje fotografije iz teretane na kojima do izražaja dolaze čudesni mišići.

Kada je u pitanju njegova fudbalska karijera, završio je igrajući u Španiji. Promijenio je nekoliko klubova prije toga u svojoj domovini, a to su Himnastik, Betis, Viljarreal i Atletiko.

Na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje fotografije iz teretane na kojima do izražaja dolaze čudesni mišići.

Ime je stekao igrajući za Atletiko od 1997. do 1999. godine kada je u velikom transferu prešao za Milan. Rosoneri su ga platili čak 19 miliona evra, što je tada bio ogroman iznos.

Na San Siru je proveo nešto više od tri godine, ali je uspio postići samo pet golova i nije opravdao veliki novac koji je uložen u njegovo dovođenje. Za reprezentaciju Španije upisao je četiri nastupa.

Exit mobile version