Site icon olovka.info

Bahati McGregor napravio skandal u Rimu i pretukao italijanskog pjevača VIDEO

mcgregor pretukao

UFC-ova zvijezda Conor McGregor, prema pisanju pojedinih medija u Italiji, napravio je novi skandal te je pretukao poznatog italijanskog pjevača i DJ-a Francesca Facchinettija.

Prva koja se u javnosti oglasila bila je njegova supruga, kao jedan od svjedoka nemilog događaja.”Trebala je to biti lijepa večer, pozvani smo na sastanak s McGregorom. Bio je u Italiji kako bi krstio sina, zabavljali smo se i razgovarali satima. Onda je ‘iz ničeg’ udario u lice Francesca. Srećom, bili smo blizu pa nije imao priliku nastaviti, čuvala su ga njegova četiri tjelohranitelja. Francesco je bio sav krvav, a sve se dogodilo u hotelu”, opisala je supruga ovog pjevača, Wilma Faissol i nastavila:

“Francesco je krvario, hjela sam mu pomoći, a njegovi ljudi su nas otjerali. Ostaje do 26. oktobra u Italiji, a ako ga vidite, bježite od njega. Nemojte mu prilaziti i tražiti autograme jer je nestabilna i opasna osoba.”Ovaj muzičar je u svom obraćanju javnosti pokazao povredu na usni koju mu je navodno nanio McGregor, a sve se desilo nakon višesatnog druženja i potpuno “neočekivano”.”Bez razloga sam dobio udarac, a to se moglo desiti bilo kome od nas. Moji prijatelji, žena ili drugi prijatelji, svi su mogli biti žrtve. Odlučio sam tužiti McGregora jer je on nasilna i opasna osoba”, rekao je ovaj muzičar i nastavio:

https://youtu.be/xwzMzBkIOdU

“Pravi borci se ne ponašaju tako. Oni znaju da umjesto ruku imaju oružje i sigurno ne počinju udarati prvi.”

Conor i njegova porodica su tokom vikeda često snimljeni u Rimu kako šetaju po gradu, a ovaj borac još uvijek nije odgovorio na optužbe.

(Klix)