Site icon olovka.info

Aleksandar Stanojević: Čestitam momcima, ali sam razočaran i tužan

aleksandar stanojević

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević čestitao je svom timu na borbi i plasmanu u narednu rundu takmičenja u Ligi konferencija, dok je bio razočaran večerašnjom atmosferom na stadionu u Humskoj.

Crno-bijeli su večeras remijem protiv Anortozisa 1:1 u posljednjem, šestom kolu grupne faze izborili proljeće u Evropi kao drugi u grupi B sa osam bodova.

“Čestitam momcima na karakteru, na borbi za ovaj sveti dres. Ovo je Evropa, teška utakmica, težak teren, nije lako proći i nije lako dočekati proljeće. Možda je trebalo da izgubimo prve dvije utakmice, sad mi je i žao što nismo, pa da vidimo koliko je grupa izjednačena. Nije lako pobjeđivati i prolaziti grupu. Ko da smo svake godine prolazili, pa se priča o tome. Na kraju smo zasluženo prošli i imamo proljeće na ovom stadionu i vjerovatno nekog moćnog i jakog protivnika”, rekao je Stanojević na konferenciji za medije poslije meča.

Stanojević nije bio zadovoljan podrškom navijača u najvažnijem meču ove polusezone, koji su finišu duela u Humskoj skandirali su protiv uprave kluba.

“O žrijebu ne razmišljamo, razmišljamo kako da se borimo za titulu, kako da uvek imamo podršku navijača i pozitivnu atmosferu. Ako imamo ovakvu atmosferu, ne zaslužujemo titulu i ne treba da se borimo za titulu. Ne znam ni da li treba da ostajemo i šta treba, da se ulagujemo navijačima? Četiri mlada igrača su bila na terenu, nikakva podrška za njih. To je sramota. Razočaran sam i tužan. Mi smo strašno razočarani. Borimo se ovdje za titulu, ne znamo ni da li je zaslužujemo. Urošević ćopav igra, neće da izađe”, rekao je on.

Stanojević i svoj opstanak na klupi Partizana doveo u pitanje.”Ne znam više ni da li ću da ostajem, ne zaslužujemo titulu sa ovakvom negativnom atmosferom. Čemu sve ovo? Za koga navijate? Prvi smo na tabeli, imamo proljeće i ne odgovara. Lupaju nam prozore na svlačionici i neko je ljut. Neću da budem više ovdje! Gledajte koliko djece Partizana ima ovdje. Šta da pričam o utakmici… Za šta se borimo, baš me briga i za titulu kad ne osjećaš podršku. Ništa nam ne odgovara, budite pozitivni i volite ovaj klub ako ga volite, ili folirate… Koji smo mi Grobari? Ništa bre! Dođe 500 ljudi na prvenstvenu utakmicu. Neka zvižde svima nama, ovde momci ginu”, zaključio je Stanojević.