Site icon olovka.info

Sanja Vulić potpredsjednica SNSD-a VIDEO

sanja Vulić potpredsjednica SNSD

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata koja je održana u Srpcu, na prijedlog predsjednika ove političke organizacije Milorada Dodika, za potpredsjednicu stranke zaduženog za saradnju sa institucijama na zajedničkom nivou, izabrana je Sanja Vulić iz Doboja, aktuelna poslanica i šefica Kluba SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Vulićeva se zahvalila na ukazanoj prilici i istakla da joj je ovo velika čast, ali i odgovornost.

“Naučeni smo da volimo Srpsku i ona nema cijenu. Naša ljubav prema Srpskoj će pobijediti. Cilj je da budemo što više prisutni u opštinskim organizacijama”, navela je Vulićeva.

Pored Vulićeve izabrana su još četiri potpredsjednika, a to su: potpredsjednik zadužen za međunarodne odnose Željka Cvijanović, potpredsjednik zadužen za saradnju sa institucijama Republike Srpske Radovan Višković, potpredsjednik zadužen za saradnju sa lokalnim zajednicama i nevladinim organizacijama Miroslav Bojić i potpredsjednik zadužen za saradnju sa javnim preduzećima Luka Petrović.

Danas zasjedao Glavni odbor SNSD-a

Jednoglasno je izabrano i novo Predsjedništvo stranke koje ima 45 članova.

Za novog generalnog sekretara izabran je Srđan Amidžić.

Svi prijedlozi su jednoglasno prihvaćeni od strane 347 prisutnih delegata, od njih ukupno 410.

Glavni odbor SNSD-a danas je usvojio i nekoliko zaključaka, koji se odnose na platformu za djelovanje na međunarodnom nivou, pripreme za lokalne izbore, a izabrani su i Politički savjet koji će voditi Nebojša Radmanović i Ekonomski savjet čiji je predsjednik Nikola Špirić.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je najavio da će sljedeća sjednica GO SNSD-a biti održana između 15. i 20. aprila u Prijedoru, na kojoj će biti riječi o platformi za predstojeće izbore.

(RTV Doboj/ATV/SRNA)

Exit mobile version