Site icon olovka.info

PU DOBOJ: Zapljena droge i oružja u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 28. novembra 2022, lišili su slobode lica inicijala F.M. i M.M, oba sa područja grada Doboja, zbog osnova sumnje da su izvršila krivična djela „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i putničkih automobila koje koriste lica inicijala F.M. i M.M, oba sa podurčja grada Doboja, prilikom čega je pronađena i oduzeta opojna droga, hladno oružje i municija.

Kod kuće koju koristi lice inicijala F.M. je zatečeno lice inicijala R.K. sa područja opštine Tešanj, FBiH, prilikom čega je kod istog pronađena i oduzeta ručno pravljena cigareta tzv. „džoint“ ukupe težine od 0,9 grama.

Kod lica inicijala M.M. je pronađena i oduzeta drobilica za duvan i ručno pravljeni paketić u kome se nalazila bijela praškasta materija ukupne težine 1,4 grama. Kod lica inicijala F.M. je pronađen i oduzet paketić u kome se nalazila sasušena biljna materija ukupne težine 2,1 gram, paketić u kome se nalazila bijela praškasta materija ukupne težine 4,3 grama, paketić u kome se nalazila bijela praškasta materija ukupne težine 25 grama i jedan samostrijel sa metalnom strelicom.

Istog dana izvršen je i pretres kuće koju koristi lice inciijala M.M. sa područja grada Doboja, prilikom čega je pronađena i oduzeta puška sa mecima, paketić u kome se nalazila biljna materija ukupne težine 13 grama i paketić sa bijelom praškastom materijom ukupne težine 33,1 gram.

Policijska uprava Doboj: Zapljena droge i oružja

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version