Site icon olovka.info

Finale Istoka: Majami uništio neuvjerljivi Boston VIDEO

majami

Poslije Denvera i Majami je povećao na 3:0. Oni su apsolutno uništili neuvjerljivi Bostonu rezultatom 128:102, kojem će kao i Lejkersima biti potrebno da napravi nešto što niko nije, da okrene seriju posle 0:3.

Noćas je Majami poslije duplog brejka dobio Seltikse i kod kuće, i sada samo čudo može da ih spriječi da ponovo igraju za prsten.

Gejb Vinsent je ubacio 29 poena, rekord karijere, Dankan Robinson dodao 22, Majami je na pragu da ponovi podvig Niksa i da se kao osmi nosilac nađe u borbi za prsten.

Šutirali su 57 odsto, Džimi Batler je drugima prepustio šou, ubacio je 16 poena, gosti nisu imali nikakvu šansu.

Prošle godine je Boston u finalu Istoka dobio tri puta na Floridi, ali ovaj Majami igra sa ogromnim samopouzdanjem. Tejtum je ubacio 14, Braun 12 poena.

Majami i Denver bi mogli da ispišu istoriju, nikada se nije desilo da se oba finala konferencija završe “metlom”. Seltiksi su probali da se vrate ispod 10 razlike na startu drugog dijela, ali kada su smanjili na 61:49 uslijedila je serija 28:7 Hita i tu se svaka nada gostiju ugasila. 

Naredni meč je u Majamiju u noći između utorka i srijede, prije toga večeras, Jokić i Denver će probati da završe seriju i ovjere finale u Los Anđelesu.

Exit mobile version