Site icon olovka.info

DOBOJ: Ujedinjena Srpska podržala kandidaturu Jerinića za gradonačelnika (FOTO)

jerinića podržala ujedinjena srpska

Gradski odbor Ujedinjene Srpske predstavio je u Doboju, u prisustvu lidera ove političke partije Nenada Stevandića, odborničku listu za predstojeće lokalne izbore. Podršku su dali kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Doboja Borisu Jeriniću.

Listu sa 34 imena Ujedinjene Srpske u Doboju predvodi predsjednik dobojskog odbora ove stranke Rankica Panić. Kako su rekli riječ je o odgovornim i ozbiljnim ljudima sa poslovnim karijerama, ali i o mladim ljudima, koji imaju viziju razvoja Grada Doboja.

U izbornoj kampanji predstavićemo naš Program rada koji će se isključivo bazirati na prijedlozima i rješenjima ekonomske situacije, jer smatramo da ukoliko poboljšamo ekonomsku situaciju da ćemo poboljšati stanje u svim sferama društva – izjavila je Rankica Panić, predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Doboju.

Rankica Panić, predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Doboju

Predstavljanju kandidata Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Doboja prisustvovao je i prvi čovjek ove političke partije, koji je izrazio zadovoljstvo rastom stranke u ovoj lokalnoj zajednici, te odličnom i kvalitetnom listom za odbornike. Podršku za gradonačelnika Doboja dali su SNSD-ovom kandidatu Borisu Jeriniću.

-Zaključili smo da je Boris Jerinić faktor razvoja u Doboju i da može da pomiri republičku centralnu vlast i vlast nivoa BiH, i da od toga Doboj ima mnogo koristi. A ovdje je to nesumnjivo g. Jerinić. Naš tim za ravoj će dati tome podršku i uključiti se u pozicione projekte, a naša odbornička lista i budući odbornici će dati puni doprinos tome da Doboj živi bolje, da se razvija, da sačuva ljude i da postane mjesto gdje se ugodno živi. Ujedinjena srpska je upravo posvećena takvim projektima – rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske

Koaliciona saradnja SNSD-a i Ujedinjene Srpske u Doboju biće ozvaničena potpisivanjem sporazuma i to prije 15. novembra, rekao je aktuelni i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Jerinić. On je pohvalio dosadašnju saradnju sa ovom političkom partijom.

-To i jeste cilj da okupimo što veći broj ljudi, ljudi koji vole Grad Doboj i da Grad Doboj sve ono što je započeo i realizuje. Ali naravno tu je i niz novih projekata koje planiramo da realizujemo u narednom periodu. Siguran sam da kada budemo imali široku koaliciju,odnosno kada budemo imali sigurnu i stabilnu skupštinsku većinu da ćemo to moći i nastaviti. Mi svakako želimo da nastavimo sa svim započetim projektima i da ih što prije realizujemo – izjavio je Boris Jerinić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja.

Boris Jerinić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja

Ponosni smo svojom snagom i svakodnevnim rastom. Mi smo energična, aktivna i brza stranka, a sigurni smo da će nakon izbora Grad Doboj takođe ući u energičan i aktivan razvoj na zadovoljstvo svih građana, poručio je lider Ujedinjene Srpske.

Izvor RTV Doboj

Exit mobile version