Site icon olovka.info

DOBOJ: Poslanici Petrović i Jošić podržali projekat „Zdravo starenje“ (FOTO)

danijel jošić

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić prisustvovali su prezentaciji projekta „Zdravo starenje“ koja je organizovana u trebavskoj mjesnoj zajednici Kožuhe.

Oni su tom prilikom obavili i preventivne zdravstvene preglede i na taj način podržali ovaj projekat koji je pokrenuo predsjednik Mjesne zajednice Kožuhe Vojo Jovanović, uz podršku švajcarskog Crvenog krsta u BiH i Grada Doboja na čelu sa gradonačelnikom Borisom Jerinićem i Gradskom organizacijom Crvenog krsta Doboj.

Kožuhe su prva mjesna zajednica u kojoj se realizuje projekat „Zdravo starenje“ na teritoriji Grada Doboja. Projekat je namijenjen osobama treće životne dobi, sa ciljem da im se omogući zdravo mentalno i fizičko starenje. Projekat su podržali i odbornici u Skupštini grada Doboja Radoslav Nikolić, Aleksandar Goganović i Slavko Pejić, te veliki broj ljudi iz društveno-političkog života Grada Doboja.

Nakon zdravstvenih pregleda i prezentacije projekta organizovano je druženje uz ručak za mnogobrojne mještane ove trebavske mjesne zajednice i goste.

Foto: rtvdoboj.org

RTV Doboj

Exit mobile version