Site icon olovka.info

DOBOJ: Futsaleri osvojili prvenstvo; Slijedi plej-of za ulazak u Premijer ligu BiH (FOTO)

dobojski futsaleri

Dobojski futsaleri su u derbiju posljednjeg 14. kola u okviru Prve futsal lige Republike Srpske – grupa Zapad, ostvarili i četrnaestu uzastopnu pobjedu. Oni su savladali na domaćem terenu ekipu banjalučkog Borca rezultatom 4:1.

Utakmica je odigrana u sali Osnovne škole „Radoje Domanović” u Osječanima kod Doboja., bez prisustva publike.

Strijelci za KMF„Doboj” bili su Dragan Todić koji je mrežu protivnika zatresao dva puta, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Dragan Bogdanović i Sadmir Mehmedović.

KMF „Doboj” je na kraju takmičenja u okviru Prve futsal lige Republike Srpske – grupa Zapad, zauzeo prvo mjesto na tabeli sa maksimalnim učinkom iz četrnaest odigranih susreta i gol razlikom 73:19 (+54).

Dobojski futsaleri su više nego zasluženo osvojili prvenstvo i izborili plasman u plej-of za ulazak u Premijer futsal ligu BIH, posebno kada se ima u vidu činjenica da je KMF „Doboj” prije dvije godine obnovio svoj rad, te da je u prvoj godini po obnovi rada osvojio Drugu futsal ligu RS – grupa Centar, a u drugoj godini i Prvu futsal ligu RS -grupa Zapad.

Plasman u plej-of za ulazak Premijer futsal ligu BiH su izborili KMF „Doboj” i KMF „Borac” Banja Luka iz Prve futsal lige RS – grupa Zapad, te KMF „Leotar” Trebinje i KMF „Ugljevik” iz Ugljevika iz Prve futsal lige RS – grupa Istok.

Takmičenje u plej-ofu počinje već u srijedu kada će i dobojski futsaleri odigrati svoju prvu polufinalnu utakmicu sa ekipom KMF „Ugljevik” iz Ugljevika. Utakmica se igra u sali Osnovne škole „Radoje Domanović” u Osječanima kod Doboja sa početkom u 20:30 časova.

U drugom polufinalnom susretu sastaće se KMF „Leotar” Trebinje i KMF „Borac” Banja Luka.

Propozicije nalažu da se u polufinalu i finalu igra na dvije dobijene utakmice.

(RTV Doboj)

Exit mobile version