Site icon olovka.info

Do 15. marta poziv za učešće u programu “Erasmus za mlade preduzetnike”

erasmus bih

Agencija za razvoj preduzeća – EDA iz Banjaluke pozvala je mlade preduzetnike iz BiH i one koji žele da to postanu da učestvuju u programu EU koji im pruža priliku da otputuju u zemalje regiona ili EU, sarađuju sa uspješnim preduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da razviju poslovnu ideju, pokrenu ili poboljšaju svoj biznis.

Mladi i potencijalni preduzetnici iz BiH koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu “Erasmus za mlade preduzetnike” i načinu prijavljivanja, treba da, najkasnije do 15. marta, popune onlajn obrazac dostupan na ovom LINKU.

“Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne tri godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata”, saopšteno je iz Agencije za razvoj preduzeća.

Iz ove agencije navode da je ovu priliku već iskoristilo nekoliko proaktivnih preduzetnika iz BiH, koji nose pozitivna iskustva.

U bazi podataka programa “Erasmus za mlade preduzetnike” registrovano je više od 12.000 preduzetnika domaćina i više od 20.000 mladih preduzetnika iz 45 zemalja, a do sada je uspješno realizovano više od 10.000 posjeta.

/Srna/

Exit mobile version